Vores Fyn. Historier til velgørende formål.

Vores Fyn. Historier til velgørende formål.

Vores Fyn. Forfatter og sangskriver Jørgen Nancke har for 4de år i træk taget initiativ til at udgive en antologi med titlen ”Vores Fyn”. En antologi hvor en række kendte og knap så kendte fynboer, bl.a. Susanne Crawley, Roya Moore, Tine Kust og Jens Galschiøt fortæller korte personlige historier fra flere hjørner af den fynske virkelighed.  Noget om kærlighed til sin by, fodboldfeber og klimasamvittighed. Men også om alkoholisme og den vold der også er en del af den fynske virkelighed

En antologi hvor overskuddet igen i år til de frivillige sociale organisationer, der arbejder med støtte til social udsatte misbrugere, der lever deres liv på gaden.

Vi var med til udgivelsen i Galleri Galschiøt og talte med Jørgen Nancke, der siden de første udgivelser på forlaget Mellemgård, har været til at starte Mikroforlaget MUSE, hvor det har været nemmere at styre det egentlige formål, at samle penge ind til velgørende formål.

Se også: https://osrtv.dk/2020/09/07/litteraturkaravanen-mikro-forlag-demokratiserer-litteraturen/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Vores Fyn. Historier til velgørende formål.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.