Giv kulturen sin egen stemme.

Giv kulturen sin egen stemme.

Kultur og fritidslivet har brug for sit eget politiske udvalg, måske ligefrem egen forvaltning og rådmand. Midt i byrådsvalgkampens fokus på letbane, klimanøl og ældrepleje, så foreslog Enhedslisten og Venstre uafhængigt, men næsten synkront foreslået at kunsten og kulturen ikke længere skal være tjent med at blive behandlet sidst på dagsordenen, når trætte medlemmer af det politiske udvalg for BY – og kultur, har været igennem sager om spildevandsrensning, byggetilladelser og nye cykelstier.

Vi har talt med Venstres Claus Houden og Enhedslistens Mette Skaarup, og fået nogle kommentarer fra aktører i det odenseanske kulturliv. Mira Erik, Nørregaard Teater – Marianne Klint, Momentum og Anders Skovgaard, Odense Symfoniorkester.

Se også: https://osrtv.dk/2020/11/17/faar-odense-bedste-sin-kulturstoette/

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Giv kulturen sin egen stemme.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.