Dynamo klar med forrygende anderledes jule-event.

Dynamo klar med forrygende anderledes jule-event.

Du kan godt spænde rulleskøjterne, sætte håret og finde det gode humør frem når Ny Cirkus folket hos Dynamo, sammen med britiske Svalbard Company og mange andre inviterer til Arcade Delight, hvor der udover en masse cirkusartisteri også er mulighed for at prøve gamle spillemaskiner, luftgeværskydning og et nyt look på Salon Ukraine, imens man venter på den næste koncert eller kultfilm.

Vi fik en introduktion til universet af en veloplagt arrangør Rune Vadstrøm, åbner dørene i den gamle FAF silo – Finlandskajen 6 på Odense Havn, lørdag den 11.december fra kl.5 eftermiddag til kl.05 søndag morgen.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Dynamo klar med forrygende anderledes jule-event.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.