Klar parat start. Igen, Igen.

Klar parat start. Igen, Igen.
Så er teater Momentum igen klar med håndsprit og afstandskrav til endnu en op-lukning efter Corona.
Lige nu præsenter de sammen med Ny Cirkus Dynamo, Reumert belønnet danseteater ”Plejer er Død – Samba”, inden man så allerede igen den 26.januar kan opleve Storytelling om Forbrydelse og Straf, og 1-2. februar Forumteater ”Hjemme Bedst” med 5240 Act Now, der har rødder i Vollsmose.
Klar Parat Start. Vi har talt med producent Jonas Smed Christensen om hvad næsten 2 år med ned – og oplukninger og diverse restriktioner har betydet for en kulturinstitution, der lever af at give publikum autentiske oplevelser med rigtig levende mennesker i samme rum.

Se også: https://osrtv.dk/2021/12/27/byrumskunst-og-politisk-teater-i-odense-min-by/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Klar parat start. Igen, Igen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.