Hjælp Ukraine med fornuft.

Hjælp Ukraine med fornuft.
Der er stor vilje til at hjælpe Ukraine og ukrainere på flugt. Men man bør gøre det klogt.
I stedet for at mange hver især samler tøj og kører afsted på egen hånd, så opfordrer Røde Kors til at det i stedet for omsættes hårde kontanter der kan komme hurtigt afsted og gøre gavn i samarbejde med erfarne hjælpeorganisationer, der allerede nu arbejder, der hvor der er mange flygtninge.
Det var det korte, klare budskab, da Odense Borgmester Peter Rahbæk Juel og rådmand Søren Windell, onsdag eftermiddag, holdt et improviseret pressemøde sammen med Røde Kors Odense.
Røde Kors Odense har valgt at alt salg fra deres 3 genbrugsbutikker i uge 10 og 11, vil gå ubeskåret til hjælp til ukrainske flygtninge. Et initiativ der bakkes op af Odense Kommune, der har valgt at omdøbe Kongens Have til Kievs Have i hele marts måned, hvor man også har sat et indsamlingsmål på 206.000 kroner svarende til antallet af indbyggere i Odense. Du kan støtte indsamlingen på MobilePay nummer 38409 eller via bankoverførsel reg. nr. 4183 og kontonummer 9230009721.

Se også:https://osrtv.dk/2022/02/25/vi-er-alle-ukrainere/

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Hjælp Ukraine med fornuft.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.