Genbrug mening viden bevidsthed.

Genbrug mening viden bevidsthed.
UngOdense får i 2023 får en helt ny genbrugsfabrik, hvor de kan undervise odenseanske folkeskoleelever i bæredygtighed og klimavenlige teknologier.
Hos UngOdense har de, siden 2019, undervist odenseanske folkeskoleelever i genanvendelse af plastik. Med deres opfindelse, Plastlab on Wheels, et transportabelt plastiklaboratorium, får de unge, på helt plastik-fantastisk vis undervisning i, hvordan plastikaffald kan omdannes til en ny ressource.
Og nu bliver det muligt at udvide den undervisningen endnu mere med en hel genbrugsfabrik, hvor der udover genanvendelse af plastik også er fokus på, at de unge kan lære at fremstille energi og genbruge metal. En drøm, de længe har haft hos Ung Odense og som nu bliver til virkelighed, takket være en donation på 2.45 mio. kroner fra virksomheden, de fleste af os kender som Facebook, men som i dag har skiftet navn til Meta.
 
Vi var med da Lisa Sig Olesen fra META, overdrog den gode nyhed og de rare penge til Anders Michelsen fra UngOdense og rådkvinde Susanne Crawley.

Genbrug mening viden bevidsthed kan også ses i TV Odense min By på kanal Fynboen. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/

Se også reportage fra UngOdense Festival for fremtiden https://www.youtube.com/watch?v=jXWY5EWAbCA&t=3s

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Genbrug mening viden bevidsthed.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.