Projekt Frygt Husk livet inden du dør.

Projekt Frygt Husk livet inden du dør.
Voksne kan også være bange, og synge lange bange sange. Sådan lyder det når skuespillerne Marianne Søndergård og Kamilla Wargo Brekling går på scenen med Projekt Frygt hos teater Momentum i disse dage.
Holdet bag Projekt Frygt skriver selv at ” det er en tragikomisk afdækning af en af menneskets største og mest almindelige grundfølelser: Frygt” og at de ”med afsæt i frygtens memento mori, ser det som en hyldest til livet”.
Vi var med til den første forestilling i Odense og talte med de 2 skuespillere, der undervejs på deres tourné i Danmark har fået mange tilkendegivelser på at frygten og angsten ikke bliver større, at man taler om det. Tværtimod.
Projekt Frygt kan opleves i levende live hos Momentum i teaterhuset Odense til og med torsdag 5.maj.

Projekt Frygt Husk livet inden du dør kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Projekt Frygt Husk livet inden du dør.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.