Et Humant Europa?

Et Humant Europa?
Skal et menneske på Flugt hjælpes uanset hvor hun og han kommer fra?
Den dramatiske og tragiske situation i Ukraine, hvor over 2 millioner mennesker er flygtet er debatten højaktuel, og situationen er en anden nu, end den var i 2015, hvor ca. en million flygtninge søgte mod EU. Denne gang. træder EU og medlemslandene til med en helt anden handlekraft, end tidligere set. I DK har vi fx suspenderet diverse love for ukrainere på flugt. Men hvad er egentlig op og ned, og kan/bør man overhovedet sammenligne håndteringen fra 2015 med i dag, særligt med tanke på det politiske argument om et større ansvar som nærområde-land(e).
Den 23.marts inviterede Odense ser Rødt til debat hos galleri Galschiøt, hvor Enhedslistens Victoria Velasques, Lisa Blinkenberg, Amnesty og migrationsforsker Ninna Nyberg Sørensen (DIIS), sammen med to lokale flygtninge tog temperaturen på DK’s og EU’s flygtninge- og asylpolitik.
Udgivet EU | Kommentarer lukket til Et Humant Europa?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.