Eftertænksomme grin i Slotsgården.

Eftertænksomme grin i Slotsgården.
Der er både plads til selvindsigt og bekræftelse af fordomme, når Teatret Slotsgården viser en særdeles fri fortolkning af den franske dramatiker Molières Misantropen, der blev skrevet som en satirisk kritik af snobberiet og intrigerne ved det franske hof i 1600 tallet – Men som nu i 2022 er blevet sat ind i et lige så snobbet og intrigant kunstmiljø, hvor det dengang som nu handler om at fremhæve sig selv.
Teatret Slotgården der har produceret sommerforestillinger på Odense Slot siden 2012, har en forkærlighed for nyfortolkninger af klassiske satiriske komedier af Ludvig Holberg og  Molière. Komedier hvor der selvfølgelig skal være plads til en kærlighedshistorie. Men mest af alt en afdækning af den menneskelige dårskab, hykleri og følgagtighed, der i Misantropia 2022, bl.a. kommer til udtryk i politisk korrekt ny-feminisme som alibi for personlige ambitioner. Men også i vor tids overdrevne behov for hele tiden af hele tiden at være opdateret på digitale sociale medier.
Misantropia kan opleves i rigtig levende live på Odense Slot, med indgang fra Kongens Have til og med den 20.august.
Eftertænksomme grin i Slotsgården. Kan også ses i TV Odense min By på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om Slotsgårdens nyfortolkninger på https://www.youtube.com/watch?v=hdiamBuO2Y0&t=2s
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Eftertænksomme grin i Slotsgården.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.