Alt andet end Andersen hos Momentum.

Alt andet end Andersen hos Momentum.
De fleste odenseanere har sandsynligvis et kendskab til eller en fornemmelse af HC Andersens mange eventyr om enten Klodshans, den grimme ælling, den lille havfrue eller det om prinsessen på ærten osv.
Så nu vil teater Momentum i deres bidrag til årets HC Andersen Festivals give publikum mulighed for selv at være med til at skabe et nyt og unikt eventyr, når de undervejs i forestillingen bliver bedt om at tage stilling til hvilken vej historien skal gå.
Vi var med da aftenens gæstestjerne, Ditte Hansen kunne være blevet til en prinsesse, men i stedet blev en soldat. Et valg der var taget højde for i et 750 sider langt manuskript med plads 256 mulige scener, der kan blive spillet igennem sammen med et veloplagt hold, af de skuespillere, der har været med til at udvikle Alt andet end Andersen, der kan opleves hos Momentum til og med den 27.august.
PS vores udsendte har stadig svært ved at komme sig over den spontane begejstring.
Se mere om Momentum på https://osrtv.dk/2017/07/24/momentum-modellen-10-aar-billeder-odenseansk-teatersucces-2/ eller https://www.youtube.com/watch?v=RBf7ddR033I&t=189s
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Alt andet end Andersen hos Momentum.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.