Masser af fantastiske kortfilm i Odense.

Masser af fantastiske kortfilm i Odense.
Så er der filmfestival OFF22 i Odense. En hel uge med en unik mulighed for at se ganske særlige kortfilm af den slags, der sjældent når frem til biografer eller tv-skærme.
OFF 22 viser 123 kortfilm, der er udvalgt blandt mere end 4000 tilsendte film fra det meste Verden. En usædvanlig stor interesse for en festival i en lille by i et lille land. En interesse som festivalleder Birgitte Weinberger tilskriver at OFF er med i det fine selskab af OSCAR kvalificerende festivaler. Men også at Odense Filmfestival, har formået at skabe en særlig stemning omkring en festival, der er meget mere og andet end filmvisninger. En stemning som kun kan skabes, fordi OFF år efter år kan mønstre en stor skare af frivillige.
Odense Filmfestival varer fra 29.august til 4.september, hvor det meste kan opleves i hhv. Cafe Biografen og Kulturmaskinen på Brandts Klædefabrik. Men også hos Momentum og Operaen i Teaterhuset i Ny Vestergade. Der er fuldt program fra morgen til aften og så er det ganske gratis.
 Masser af fantastiske kortfilm i Odense. Kan også ses i TV Odense min By på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om kortfilm i Odense på https://www.youtube.com/watch?v=9Juu9G_CYdc&t=1s
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Masser af fantastiske kortfilm i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.