Skole oprør med Dynamo.

Skole oprør med Dynamo.
FUCKD er titlen på en Ny Cirkus forestilling, som Dynamo selv kalder ”en redningsaktion for at sikre morgendagens cirkusrebeller, inden præstationsfælden klapper”.
FUCKD er også tænkt som en del af et heldags besøg med Ny Cirkus på de odenseanske skoler. Men i første omgang har man mulighed for at se selve forestillingen hos Dynamo på Finlandskajen på Odense Havn fra torsdag den 22. – søndag 25.september.

I FUCKD, der er en forkortelse for ”Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption” blive publikum både præsenteret for tidens Klima og Miljø udfordringer, og så et oprør imod den præstationskultur, der allerede opstår i skolen. Og så er FUCKD, som de fleste andre Ny Cirkus forestillinger, en fortælling pakket ind i og krydret med masser af cirkus akrobatik.

Skole oprør med Dynamo. Kan også ses i TV Odense min By https://osrtv.dk/sendetider/ Se mere om Dynamo på https://www.youtube.com/watch?v=l76iIQhJUxs&t=1s

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Skole oprør med Dynamo.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.