Kongeligt Teater i Vollsmose.

Kongeligt Teater i Vollsmose.
Er kongelig københavnsk finkultur noget for små skolebørn langt ude i provinsen? Selvfølgelig!
Så derfor er der nu kørt tonstunge containere med miniversioner af det Kongelige teaters 3 scener ind på Vollsmose Torv i Odense. Og vi var med da en 1.klasse fra Odins skolen besøgte Postyrium, der er tænkt som et mobilt oplevelsesunivers eller en rullende teaterlegeplads, der nu har været på turne flere steder i DK.
Postyrium kan opleves i levende på p-pladsen ved Vollsmose Torv til og med lørdag den 1.oktober, hvor der er fri adgang for alle fra kl.10-16.
Vi talte også med kongelig teaterchef Kasper Holten, der selv fandt sin kærlighed til scenekunsten, da han som barn blev taget med i teatret og Mira Erik fra Nørregaards Teater, der blev inspireret til at et ethvert børneteater bør have en teaterlegeplads parat efter en forestilling.
Se mere om Kongeligt Teater i Vollsmose på https://www.nrt.dk/forestillinger/postyrium   og børneteater i Vollsmose på https://osrtv.dk/2019/09/17/ny-boerne-ungdomsteaterscene-kan-skabe-liv-vollsmose/
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Kongeligt Teater i Vollsmose.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.