Fortælling Ghetto Sport Social Sundhed.

Fortælling Ghetto Sport Social Sundhed i Odense min By.
Fortællingen skal udbredes på Fyn. Verdens ældste kunstart, den mundtlige fortælling er godt nok både langtidsholdbar og i live mange steder. Men man skal også vide hvor man kan finde den. Så nu har Jens Peter Madsen taget initiativ til et overblik, hvor man på Den fynske fortællescene.dk også kan tilmelde sig et nyhedsbrev om kommende muligheder for at opleve den mundtlige fortælling i rigtig levende live.
Vi har mødt Jens Peter Madsen, der har været en særdeles aktiv medspiller i det odenseanske og fynske Spoken Word miljø i mange år, for at høre hvad det er, som den mundtlige fortælling kan bidrage med i en tid, hvor det er stærkt visuelle skærme og en høj grad af digitalisering, der har overtaget store dele af kommunikationen inklusiv den kunstneriske formidling i det 21.århundrede.
I TV Odense min By kan du også møde 2 af Kronprinseparrets sociale prismodtagere. Gadesports initiativet GAME og de frivillige hjælpere i foreningen Social Sundhed.
Sidst i programmet finder du også et Poetry Slam om at være Forelsket.
Fortælling Ghetto Sport Social Sundhed i Odense min By. Kan også ses i lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere fortællinger på https://www.youtube.com/watch?v=PYEq3R5uqEs&t=2s

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Fortælling Ghetto Sport Social Sundhed.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.