Et forhold med forbehold. DK i EU 50 år.

Et forhold med forbehold. DK i EU 50 år.
Et stort flertal af stemte tilbage i 1972 ja til at Danmark dengang skulle være medlem den forholdsvis lille, men eksklusive klub EF. En klub der på tidspunkt primært var et handels-fællesskab, der kunne gavne de danske bønder. En klub der siden er vokset til en stor politisk unionion med en lang række fælles regler, standarder og politiske direktiver, som har delt danskerne. Vi har i anledning af DK’s medlemskab af EU i 50 år taget en tour de force gennem et mildest talt ambivalent forhold med masser af forbehold.
Udgivet EU | Kommentarer lukket til Et forhold med forbehold. DK i EU 50 år.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.