Åndssvag Forråelsen på vej igen.

Åndssvag Forråelsen på vej igen.
Odense ser Rødt har i denne udgave set på svage medborgere, som vi dag benævner som udviklings-forstyrrede, blev helt op i 1970’erne lukket inde på store institutioner, med meget snævre rammer for menneskelig udfoldelse, udover noget at spise, enkle arbejdsopgaver og meget tidlig sengetid, hvor de ”urolige” enten blev fastspændt eller medicineret.
Og imens vi venter på en lovet officiel undskyldning fra staten, der i den nu tidligere S-regerings tid i 2020, fik udarbejdet en rapport om forholdene i det, der fra 1933 til 1980 hed Åndssvageforsorgen, så har vi klippet en reportage baseret på interview med Ib Poulsen, fra foreningen LEV, der i nutidens velfærdspolitiske prioriteringer, ser en genkomst af den forråelse, der var en del af misgerningerne.
Du kan også se et indslag om hvordan store supermarkedskæder bruger og nogen gange misbruger gratis praktikanter, der bliver sendt ud af kommunale Jobcentre, der følger en beskæftigelsespolitik, hvor virksomhedspraktik, er højt prioritet.
Åndssvag Forråelsen på vej igen. Kan også ses lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om handicappolitik på https://www.youtube.com/watch?v=0qxiKf9Y0Z8&t=4s
Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Åndssvag Forråelsen på vej igen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.