Ludo Når djævelen spiller med.

Ludo Når djævelen spiller med.
Børn og unge helt ned i 12 års alderen er i fare for at blive fanget af ludomani. Sådan lyder det i en skræmmende rapport fra forskningscentret for ludomani. Noget der har inspireret til en aktuel forestilling hos Nørregaards Teater i Odense. Her møder man 17 årige Alex, der bliver suget ind i spillemaskinernes magi i den lokale spillehal, hvor det også er muligt at blive revet med af sports-betting, poker og andre drømme om hurtige penge.
Vi har været med til prøve forestilling og talt med skuespiller og manuskriptforfatter Anders Valentinus Dam, der bl.a. håber at teatret kan give et anderledes blik på et problem, der i vores nye digitale verden også har bredt sig blandt børn og unge.
”LUDO – djævelen spiller med” der skabt i en samproduktion mellem Nørregårds Teatret, Teater O og Holstebro Teater, kan opleves i teaterhuset Odense til og med den 17.marts.
Ludo Når djævelen spiller med. Kan også ses i TV Odense min By https://osrtv.dk/sendetider/  Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=dm8QTvhYiOw
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Ludo Når djævelen spiller med.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.