Dramaskole med sommerkursus og nyt liv i Vollsmose.

Dramaskole med sommerkursus og nyt liv i Vollsmose.
Odense Dramaskole har nu i 2023 fundet nyt liv hos Nørregård teatret i Vollsmose, hvor der den sidste uge i skoleferien er 5 dages sommerskole for de 9-14 årige. Fra september tilbydes 4 længere forløb for hhv. teenager 12-16 år – Børn fra 4 år – 3de klasse. Og så 2 hold til unge og voksne i gadeteater og klassisk skuespil.
Vi har besøgt Dramaskolen og talt med en ny gruppe af aktive undervisere og forældre, der har gjort en indsats for at byens ældste dramaskole og dens værdier om at børn både skal ses, høres og tages alvorligt i nogle skabende processer, overlevede en truende lukning i Coronaens efterveer.
Du kan finde mere information om sommerskolen og efterårets kurser på www.odense-dramaskole.dk
Dramaskole med sommerkursus og nyt liv i Vollsmose. Bliver også vist i lokal-tv Odense min By https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Dramaskole med sommerkursus og nyt liv i Vollsmose.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.