Film festivaler og Oprør.

Film festivaler og Oprør.
Så er der igen mulighed for at se særlige og unikke kortfilm af den slags, der sjældent når ud i TV eller traditionelle biografer. OFF 23, Odense Internationale Filmfestival viser hen over uge 35 – 129 kortfilm, der er udvalgt blandt mere end 4000 tilsendte film fra det meste Verden.  En usædvanlig stor interesse for en festival i en lille by i et lille land. En interesse som festivalleder Birgitte Weinberger bl.a tilskriver at OFF er med i det fine selskab af OSCAR kvalificerende festivaler. Men også at Odense int. Filmfestival, har formået at skabe en særlig stemning omkring en festival, der er meget mere og andet end filmvisninger.
Der er Filmfestival i dagene 28.august til 3.september, hvor det meste kan opleves i hhv. Cafe Biografen og Kulturmaskinen på Brandts Klædefabrik. Men også hos Momentum og Operaen i Teaterhuset i Ny Vestergade. Der er fuldt program fra morgen til aften og så er det ganske gratis.
TV Odense min By har også en slags annonce for HC Andersen Festivals, der fylder Odense Centrum med en mangfoldighed af kulturliv i hele uge, hvor man kan opleve noget for enhver smag i mange genrer, til publikum i alle aldre.
Sidst i programmet markerer vi 80 året for den odenseanske folkestrejke, der i august 1943 var medvirkende til at den danske regering opgav samarbejdspolitikken med den tyske besættelsesmagt.

Film festivaler og Oprør. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om folkestrejken på https://www.youtube.com/watch?v=bkdbTxwmG54&t=13s

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Film festivaler og Oprør.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.