Velfærd med og uden spareknive.

Velfærd med og uden spareknive.
SMV regeringen har pålagt de kommunale Jobcentre at medfinansiere den nye ”Arne Pension” sådan at der også kan blive råd til skattelettelser, der kan tilfredsstille hen over midten-regeringens borgerlige vælgere. Noget der vil betyde besparelser på bl.a. Jobcenteret i Odense Kommune.
Til gengæld er det lykkes at skabe et lokalt odenseansk budget uden spareknive.
Samlet om velfærd, klima og udvikling for alle i Odense! Sådan lyder overskriften på den budgetaftale for 2024 og årene frem, som sent torsdag blev underskrevet af alle byrådets 6 partier og de 2 løsgængere.
En aftale der både handler om Tværgående Teams i Ældreplejen, Koncert Mekka på Dyrskuepladsen, Børnefattigdom, Bytrafik, Letbane og meget andet.
Vi har klippet en længere reportage, hvor man også kan møde Borgmester Peter Rahbæk Juel, rådkvinderne m/k Søren Windell, Brian Dybro og Søren Windell og så byrådsmedlem Reza Javid fra Enhedslisten.
Sidst i denne udgave af Odense ser Rødt kan du se enl solskinshistorie om Akuja Music, der prøver at skabe et lokalt center for musikproduktion i et gammelt parcelhus i forstaden Bolbro.
Velfærd med og uden spareknive. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=lu08kKdLSFI
Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Velfærd med og uden spareknive.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.