Kunst Tryghed Hverdagshistorie.

Kunst Tryghed Hverdagshistorie i Odense min By.
Tv Odense min By har i denne udgave set på mexicansk kunst i Næsby. Været med til et første spadestik på behandlingscenteret i Grønlandsgade. Besøgt de historiske stuer på Tidens Samling. Og så har vi annonce for lokale støttearrangementer i Knæk Cancer ugen.
Behandlingscenter Odense, der hver dag tager imod omkring 100 social udsatte stofmisbrugere, skal have et nyt lukket gårdareal, hvor der også skal være plads til overdækninger, noget grønt, bænke, hundekroge og et helhedsindtryk, der forhåbentlig gør at man kan føle sig anonym og tryg, når man søger behandling for sit misbrug. Når de i dag venter på behandling for deres stofmisbrug, så står de til offentligt skue i en stor kold og åben gård ud til Grønlandsgade. ”I dag bliver vi tit stirret på og nogen gange råbt af. Det kan blive ret ubehageligt. Især når nogen af os så begynder at råbe igen” fortæller en af brugerne Bent Andersen. Bent havde sagt ja til at være med til det første spadestik sammen med socialrådmand Christoffer Lilleholt og Lise Færch fra Udsatterådet.
Du kan også få et godt tip til efterårsferien eller en anden fridag. Hvor du har tid til finde nostalgi og minder i de historiske stuer på Tidens Samling. Tidens Samling kalder sig selv kalder sig selv for ”museum for klæder, form og bolig i det 20.århundrede”. En god chance for at huske eller blive klogere på de nære ting i et århundrede, der i et større historisk perspektiv var tid med store og markante forandringer, både socialt, økonomisk og teknologisk.
Stafet for Livet, Odense inviterer 26. oktober i Knæk Cancer Ugen til Lysceremoni på Platan Pladsen og koncert I Rådhushallen. Så vi har fundet en billedreportage fra sidste år, hvor der også blev tændt lys for kræftramte odenseanere.
Sidst i programmet viser vi mexicansk kunst af Rey Morales. Rey har igen i år har besøgt galleri Galschiøt, hvor han udstiller ”A Walk in the Wild” til og med fredag 27.oktober.
Kunst Tryghed Hverdagshistorie i Odense min By. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=Cpf2KHT1q3o
Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Kunst Tryghed Hverdagshistorie.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.