Tvangsarbejde og lave ydelser.

Tvangsarbejde og lave ydelser.
Efter et langt tilløb og mange omveje, har regeringen nu indgået politiske aftaler om nye kontanthjælpsregler med mere enkle men lavere ydelser. Der kommer også en tvungen 37 timers arbejdspligt til en særlig udvalgt gruppe af ledige med overvejende ikke-etnisk dansk oprindelse. De skal arbejde for den laveste ydelse, hvis de vil modtage hjælp.
Odense ser Rødt har talt med SF’s Karsten Hønge der var med i den ene af de 2 aftaler, Aftaler som får kritiske ord med på vejen af Jannie Berth fra Dansk Socialrådgiverforening. Vi har også mødt byrådsmedlemmerne Mads Thomsen, S og Reza Javid, EL, der som medlemmer af beskæftigelse og socialudvalget i Odense, skal være med til at forvalte de nye ydelser, regler og rammer. Hvor nogle af overskrifterne er:

En maximal højeste månedlige på 12.064 kroner før skat – 37 timers arbejdspligt til en månedlig ydelse på 6.553 kroner før skat – Fjernelse af tillæg til psykiske syge unge.
Men også fritidstillæg til udsatte børn – Medicin tilskud – Og en ret til hurtigere afklaring af mulighed for førtidspension.
Sidst i programmet viser vi en lille solskinshistorie fra værestedet Plexus, der er et Røde Kors tilbud til ensomme unge i bl.a. Odense.
Tvangsarbejde og lave ydelser. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=TakBqDQ5R4E
Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Tvangsarbejde og lave ydelser.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.