Kansas City Lukker.

Kansas City Lukker.
Så er det foreløbig slut for spillested og nok så vigtigt øve-stedet Kansas City. Omkring 300 odenseanske musikere skal ud finde nye øvelokaler efter at et flertal i det politiske udvalg for By og Kulturforvaltningen, har valgt at lukke for yderligere driftstilskud.
Beslutning kommer efter at Kansas City og den dertilhørende øvelokaleforening igennem flere år har modtaget et alt for stort tilskud fra Odense kommune. Noget der har fundet sted pga. fejl i indberetning af medlemmer og deres alder.
Vi var med til præsentationen af beslutningen, hvor vi bl.a. talte med den nye konstituerede leder af Kansas City, Christian Øhlenschlæger der sammen med formand Jesper Bøgild Christensen, har kæmpet for stedets overlevelse til det sidste.
Men også den konservative rådmand Søren Windell og det socialdemokratiske byrådsmedlem Claus Skjoldborg, som nu lover at se positivt på en bæredygtig erstatning for de øve-faciliteter, der går tabt når Kansas City lukker.
 
Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=4grk1EQ4LA0&t=1435s
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Kansas City Lukker.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.