Fynske historier til gode formål.

Fynske historier til gode formål.
Vores Fyn en antologi hvor meget forskellige fynboer med vidt forskellig baggrund fortæller personlige historie er nu udkommet i sin 6te udgave. Vi var med til udgivelsen hos galleri Galschiøt, hvor man kunne møde nogle af de mange bidragydere.  
Bl.a. den tidligere Vollsmose borger, John Bonde, der har skrevet en beretning fra de år, han som teenager, var dæksdreng på en fiskekutter. En anden Vollsmoseborger Flemming Falkenberg skriver om udfordringer med koran afbrændinger og andre hvide racistiske provokationer i en multietnisk bydel.
Iransk fødte Roya Moore fortæller om kvindekamp i Iran. Imens Meho Sellman skriver om at finde fred og sikkerhed på Fyn efter de etniske udrensninger i Bosnien tilbage i 90’erne. Og så kan man også finde mindre dramatiske historier om bl.a. en cykelferie på Fyn i 1992 eller et koreansk adoptivbarns rejse frem til at føle sig hjemme på Fyn i Danmark.
Antologien Vores Fyn 2023, der er blevet til på initiativ af forfatter Jørgen Nancke, udgives af forlaget Muse. Og igen i år vil et evt. overskud blive doneret til Kirkens Korshærs varmestuer i Odense og på Fyn.
 Fynske historier til gode formål. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=UYfTPVcxW0M
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Fynske historier til gode formål.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.