Grøn Trafik i Jernbanegade.

Grøn Trafik i Jernbanegade.
Jernbanegade, der rummer kulturinstitutioner som Odense Teater, Kunstakademiet, Balletskolen og Rigsarkivet, fortjener en mere fodgænger og cykelvenlig passage end i dag, hvor gaden er plastret til med kantstensparkerede biler i begge sider.
Vi har talt med klima & miljørådmand Tim Vermund, der nu, hvor han og et byrådsflertal er frigjort for borgerligt klimanøl i forhold til den Grønne Mobilitetsplan, er klar med en række konkretiseringer af planen i både Centrum og Skibhuskvarteret.
Den Grønne Mobilitetsplan skal både være med til at skabe miljø -og borgervenlige byrum, men også bidrage med ¼ af de co2 reduktioner, der skal til for at opfylde byrådets ambition om en klimaneutral Odense Kommune i 20230.   
TV Odense ser Rødt viser også, som et apropos til aktuel rapport fra VIVE om at 70% af danske kvinder oplever uønsket seksuel opmærksomhed, en reportage fra en Dansk Kvindesamfunds lokale ”Slutwalks”, hvor unge kvinder fortæller om både verbale fysiske krænkelser.
Sidst i programmet bringer vi – tæt på – kættersk tale fra Susanne Possing, der aktiv i en ny forening ”Nej til Oprustning” i en tid, hvor krigen i Ukraine kar skabt en udbredt politisk konsensus om militær oprustning.
Grøn Trafik i Jernbanegade. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=NAKaQRhl63A
Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Grøn Trafik i Jernbanegade.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.