Katalogrelease på Momentum

Fredag den 24. maj, præsenterede Teater Momentum deres katalog for sæsonen 2024/25, der består af en sæson spækket med oplevelser i flere genrer, når der både er musik, koncerter, talks og så selvfølgelig en masse teater, både gæstespil og egenproduktioner på plakaten hos Momentum. Og som Momentum-modellen foreskriver det, er der, selvfølgelig også i den her sæson, en række kunstneriske profiler, der står for Momentums egenproduktioner, og som, på hver deres måde, sætter aktuelle samfundstemaer på teaterdagsordenen. Vi var med, da Momentum offentliggjorde det nye katalog, hvor vi talte med teaterdirektør Jeppe sand – og så de tre kunstneriske profiler, som kendetegner Momentums sæson 2024/25.
Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Katalogrelease på Momentum
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.