Nødvendig hjælp til Seksuelt Misbrugte.

Nødvendig hjælp til Seksuelt Misbrugte.
Den frivillige del af Center for Seksuelt Misbrugte i region Syddanmark, har nu i mange år været et vigtigt og nødvendigt supplement til det professionel behandlingstilbud, hvor der stadig er en ventetid på mere på mere end 2 år, førend man kan få hjælp til at leve med de ofte alvorlige senfølger, der opstår hvis man har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.
Men da frivilligsektionen nu mister 325.000 kroner af det årlige driftstilskud, så har man valgt at starte en indsamling hos fonde og private, for at kunne opretholde et tilbud, hvor omkring 55 frivillige tilbyder hhv. individuel rådgivning, samtalegrupper og sociale tilbud til omkring 230 brugere.

Vi har talt med den daglige leder Susanne Sølvbjerg om hvorfor det giver mening at opretholde et tilbud til ofre for seksuelt misbrug, der i deres voksne liv kan blive plaget af bl.a. angst, depression eller andet, der kræver behandling i et sundhedsvæsen, der traditionelt underprioriterer psykiske lidelser.

Hvis du får lyst til at give et bidrag til et samfundsøkonomisk godt tilbud, så kan du enten bruge MobilePay 880699 eller Bank 4597 13118329

Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Nødvendig hjælp til Seksuelt Misbrugte.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.