Naboen 1. tv.

En lille film med personlige historier fra det multietniske boligkvarter Påskeløkken, der er klassificeret som Ghetto. Man møder bl.a. en tidligere direktør der bor overfor palæstinensiske flygtninge der er kommet hertil fra det borgerkrigsramte Libanon. Pensionisten der er vokset op på landet i 50’erne. Den pakistanske kvinde for hvem familien betyder alt, og en irakisk familie, der er usikker på fremtiden — skal deres børn være danske, eller risikerer de at blive nægtet opholdstilladelse. Der er også vægtløfteren, der har en fortid som FN-soldat i Gaza, og så et par stykker mere. De bor dør om dør, og nogen gange mødes de i beboerhuset. Filmen er blevet til på initiativ af Påskeløkkeforeningen og støttet af Odense Kommunes Forstadspulje.

Udgivet 2014, LOKALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.