Havnebad i Odense 2015 — hvis ikke DF spænder ben.

Et stort flertal i By — og Kulturforvaltningen har sat 25 millioner af til at etablere et havnebad i den inderste del af Odense Havn. Et projekt der skal bidrage til at gøre Havnen til en levende bydel.
Men selv om der umiddelbart er stor opbakning til projektet, så er der også bekymringer og indsigelser, lige fra noget med støjgener for beboerne, en kajakpolobane, der bliver hjemløs, og svømmehalsinteresser, der synes at pengene måske kan bruges bedre andre steder — Noget der har fanget Dansk Folkeparti’s næse for at profilere sig med et forslag om at de 25 millioner i stedet bruges på svømmehal — og badeland.

Udgivet 2014, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.