Rød Krise!

Der er krise I Rød Blok. Det er efterhånden svært at holde tal på de mange skuffelser, der har ramt de vælgere, der i sensommeren 2011, så frem til at en ny rød regering skulle gøre op med 10 års borgerligt styre, hvor det danske velfærdssamfund, lønmodtagere og arbejdsløse, var blevet presset i bund for at skabe økonomisk råderum til skattelettelser til de højeste indkomster.
Siden da er “rød blok” styrdykket i meningsmålingerne — Socialdemokraterne er for længst overhalet af Dansk Folkeparti, der nu af flere og flere omtales som det nye Socialdemokrati — SF har været på randen af nedsmeltning, og er trådt ud af regeringen — og Enhedslisten, der havde drømt om reel indflydelse, som regeringsbærende parti, er igen og igen blevet sat uden for døren, når store og vigtige aftaler skulle forhandles på plads.
Og hva’ Så — kan venstrefløjen, Rød Blok, de der ønsker at bevare den danske velfærdsmodel, komme igen og etablere et alternativ – med udsigt til endnu en mangeårig borgerlig regeringsperiode med luksusdyret Lars Løkke i spidsen, for en regering, der vil gå efter yderligere skattelettelser, flere privatiseringer og øget ulighed.
Vi har fundet tidligere industriarbejder og OSRTV reporter Jørgen Nielsen frem fra folkedybet, for at se om han kan finde en slags svar hos 3 lokale, røde, tilhængere af et solidarisk velfærdssamfund.
I dette afsnit møder vi Jan Johansen, Folketingsmedlem for Socialdemokraterne.

Udgivet 2014, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.