Ny Dagpengedebat – Brutalt angreb på dansk model!

Med udsigt til et kommende Folketingsvalg, med dårlige meningsmålinger og — en nagende samvittighed over ikke at have gjort nok, for at afbøde konsekvenserne af VKO’s dagpengereform, er det igen begyndt at rumle hos Socialdemokraterne.
I den seneste udgave af Faglige Seniorers blad — Liv og lidt mere — skriver tidligere partiformand Mogens Lykketoft at “Dagpengereformen er det mest brutale angreb på den Danske Model, som hidtil er gennemført” — et synspunkt, der bakkes op af lokale socialdemokrater i den odenseanske fagbevægelse.
Vi har mødt formanden for Metal, Odense Lars Hansen og Charlotte Petersen, 3F GOPS.

Udgivet 2014, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.