Læreradvarsel Byråd nov 14

Da den odenseanske folkeskoleærer Erik Scmidt fik en tjenstelig advarsel for at have “negative holdninger og synspunkter” til de forandringer den nye skolereform ville få Agedrup Skole, så følte mange af hans kolleger sig truet på deres ytringsfrihed – og lærergruppen Fynsk Forår iværksatte en underskriftsindsamling for at få advarslen trukket tilbage.
Underskrifterne blev afleveret til Børn & Ungerådkvinde Susanne Crawley Larsen onsdag eftermiddag – Odense ser Rødt var med for at finde ud af hvordan det står til med ytringsfriheden for de ansatte i Odense Kommune.

Udgivet 2014, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.