Glade og dramatiske dage da Odense blev befriet efter 5 forbandede år!

Det er 70 år siden Danmark blev befriet fra 5 års tysk besættelse under 2. verdenskrig. Odense ser Rødt var med da ofrene blev mindet i Ansgar Anlæg 4.maj – vi har fundet nogle klip fra en historisk byvandring med øjenvidneberetninger fra glade men også blodige befrielsesdage – talt med historiker Andreas Skov om hvilken betydning det havde at modstandsbevægelsen sejrede over samarbejdspolitikken – og mixet en montage, hvor nybegyndere i dansk besættelseshistorie kan være med fra start.

Udgivet 2015, HISTORIE, LOKALT | Kommentarer lukket til Glade og dramatiske dage da Odense blev befriet efter 5 forbandede år!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.