Så skal den indre svinehund fodres igen!

Danmark har igen fået en borgerlig regering med støtte fra Dansk Folkeparti – og det skal hurtigst muligt mærkes blandt flygtninge og asylansøgere – så allerede i uge 1 efter folketingsvalget kunne den nye integrationsminister Inger Støjberg, præsentere et forslag om en ny, særlig lav – såkaldt integrationsydelse til mennesker der er nyankommne og ikke har opholdt sig i landet mindst 7 ud af de sidste 8 år.

Ydelsen ligner O’ernes starthjælp – Enlige skal nøjes med 5.945, imens ægtepar med børn tilsammen kan få 16.638 før skat samtidig med at de ikke får del i almene familiepolitiske ydelser som børnepenge, de første par år af deres ophold i Danmark.

Medvirkende: Pernille Bendix MF, Dansk Folkeparti – Karsten Hønge MF, SF – Mahmoud Daoud, tidligere formand for integrationsrådet i Odense Kommune.

Udgivet 2015, POLITISK | Kommentarer lukket til Så skal den indre svinehund fodres igen!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.