HCA Festivals 2015 – når der går Odense i den på den fede måde!

HC Andersen festivals vol. 3 fyldte igen i år Odense Centrum med en mangfoldighed af kunst og kulturelle events. Noget for enhver smag i mange genrer, til folk og fæ i alle aldre. Odense ser Rødt var med alle dage. Arrangørerne var glade og tilfredse. Borgerne opløftet og det lokale mediemonopol Fyns Stiftstidende beskrev en stigende formkurve imens chefredaktør Per Vestergård sagde at det var den bedste af de første 3 festivaler – MEN kom også med en kærlig kritik, der efterspørger noget fornyelse næste år.

Udgivet 2015, KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til HCA Festivals 2015 – når der går Odense i den på den fede måde!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.