Fik COP 21 klimaet under kontrol?

FN’s klimatopmøde COP 21 i Paris var været imødeset med store forventninger – til at det så skulle være nu – at der skulle indgås de forpligtende aftaler om reduktion af drivhusgasser, der løb ud i sandet ved COP 15 KBH. i 2009.
Odense ser Rødt var med på sidelinien sammen med en gruppe isbjørneaktivister, og har talt med bl.a. John Nordbo fra Verdensnaturfonden – klimakunstner Jens Galschiøt og MF’erne Pia Olsen Dyhr, SF – Jens Joel, S og Christian Poll, Alternativet for at finde svar på om COP 21 var en succes og om Danmarks nye energiminister er en klimahelt.

Udgivet 2015, EU, GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Fik COP 21 klimaet under kontrol?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.