Kun et nummer – Beretninger fra helvedes forgård!

Da 18 årige Poul Nielsen i 1943 blev deporteret til den nazistiske KZ lejr Sachsenhaussen nær Berlin blev han til fange nummer. 73085. Et forsøg på at gøre Poul og de tusindvis andre fanger til til numre, der skulle udnyttes til det yderste indtil de ikke kunne yde mere.
Nu har Poul Nielsen udgivet en erindringsbog med titlen “Kun et nummer”. Odense ser Rødt har fundet arkivklip fra et tidligere besøg i lejren og talt med Poul Nielsen og historiker Therkel Stræde, der har skrevet et længere forord til bogen.

Udgivet 2016, HISTORIE, LOKALT | Kommentarer lukket til Kun et nummer – Beretninger fra helvedes forgård!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.