Der hvor ingen andre er!

Inspireret af Fyns Stiftstidendes fine artikelserie fra forsorgshjemmet Store Dannesbo – så viser vi i UDSYN på kanal Fynboen portrætter af 2 private hjælpeorganisationer - projekt Husvild og Kirkens Korshær, der hver på deres måde hjælper hjemløse og socialt udsatte borgere, der lever et hårdt liv på gaden i Odense. Udsyn kan bl.a. ses onsdag 21.00 – torsdag 23.00 – lørdag 12.30 – søndag 16.00 Du kan også se reportage fra projekt Husvilds uddeling af vintertøj på det her link: www.youtube.com/watch?v=6wvUKiJ3k_8

Inspireret af Fyns Stiftstidendes fine artikelserie fra forsorgshjemmet Store Dannesbo – så viser vi i UDSYN på kanal Fynboen portrætter af 2 private hjælpeorganisationer – projekt Husvild og Kirkens Korshær, der hver på deres måde hjælper hjemløse og socialt udsatte borgere, der lever et hårdt liv på gaden i Odense.
Udsyn kan bl.a. ses onsdag 21.00 – torsdag 23.00 – lørdag 12.30 – søndag 16.00
Du kan også se reportage fra projekt Husvilds uddeling af vintertøj på det her link:

Udgivet 2016, LOKALT | Kommentarer lukket til Der hvor ingen andre er!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.