Revival for den gode gamle LP og Single på Vinyl!

I 2016 – mange år efter at CD’en udkonkurrerede LP pladen – for selv at blive overhalet indenom af internettet, der idag distribuerer langt det meste musik – så er det stadig muligt at være vinyl nørd – også i Odense, hvor der pt. er 2 ”rigtige” pladeforretninger.Den forholdsvis nystartede RecordPusher i Overgade – og så genopstandne ”Moby Disc”, der har fundet nyt liv i billigere lokaler i Skt. Knuds Kirkestræde.
Vi var med da vinylpladen blev fejret på den internationale Record Store dag.

Udgivet 2016, KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Revival for den gode gamle LP og Single på Vinyl!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.