Det er her vi har en folkefest – Havnekulturfestival i Odense!

Så er der igen lige om lidt – weekenden 27-29. maj – havnekulturfestival i Odense. Festivalen bliver den 11. af sin slags – og på samme måde som festivallen er vokset støt med flere publikummer fra år til år – så har omdannelsen af Odense Havn også fået fat med flere nye boliger og udbud af kultur og fritidstilbud – især på byens Ø, der sammen med resten af havneområdet vil rumme en mangfoldighed af det som arrangørerne selv kalder skabende kultur i alle afskygninger.
Odense ser Rødt har været en tur rundt med arrangør Maria Friis, der også fortæller om nogen af de nye initiativer i 2016.

Udgivet 2016, KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Det er her vi har en folkefest – Havnekulturfestival i Odense!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.