Skuespiller og sanger – men først og fremmest Borger i Danmark!

Marianne Knor der fornylig gav en koncert med sange af Berthol Brecht i Galeri Galschiøt, Odense har gennem de senere år oplevet at hendes land – Danmark – har ændret sig “fra et gæstfrit, åbent og fredeligt demokrati, til et land der har lukket sig om sig selv, som ikke vil ha’ fremmede ind, og fører krig i lande langt herfra”.
Så nu vil hun med et nyt koncertkoncept bruge den tyske digter og dramatiker Berthol Brechts sange til at “bidrage til et samfund med højere til loftet, større gæstfrihed, mere solidaritet mellem mennesker og slut med meningsløse krige”.

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Skuespiller og sanger – men først og fremmest Borger i Danmark!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.