Flygtninge til Fyn i historisk perspektiv!

Historiens Hus, Odense ser i deres sommer-udstilling “Flygtninge på Fyn” på flygtninge-bølger i et historisk perspektiv. I det store kaos, der herskede i Europa ved slutningen af 2.verdenskrig ankom der i 1945 næsten 250.000 tyske flygtninge til Danmark – hvoraf ca. 18.000 befandt sig på Fyn frem til 1947. Vi har besøgt udstillingen og talt med stads-arkivar Jørgen Thomsen om hvordan Fyn og Danmark har taget imod de mange forskellige grupper af flygtninge, der er kommet til landet og øen i gennem historien.

Udgivet 2016, HISTORIE, LOKALT | Kommentarer lukket til Flygtninge til Fyn i historisk perspektiv!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.