GRATIS-KURSUS-I-BORGER-JOURNALISTIK

kursus-fireblok

Er DU en af de nye borgerjournalister på Facebook og TV? Brænder du for at fortælle- og formidle den gode historie? Har du interesse i, at producere TV og video i korte formater? Vil du lære at betjene et kamera? SÅ kan vi hjælpe dig!

På kurset vil du lære, hvordan du tilrettelægger- og producerer Tv-indslag. Du vil også lære om de programformater, der egner sig særlig godt til udgivelse på sociale medier som Facebook og YouTube. Kurset finder sted weekenden den 12.13. november kl. 10 i Odense ser Rødt’s lokaler på Banevænget 22, 5270 Odense N.

Underviseren på kurset er Journalist, Martin Ramsgaard.

Tilmeld dig kurset på mail; nillermadsen@osrtv.dk eller tlf.: 40 215 415.
DEL GERNE med dine venner!

Udgivet 2016, LOKALT | Kommentarer lukket til GRATIS-KURSUS-I-BORGER-JOURNALISTIK
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.