Gesualdo Shadow – Barokopera om et splittet sind!

Den Fynske Opera opfører i disse dag Bo Holtens moderne barokopera Gesualdo Shadow. En opera der tager udgangspunkt i den virkelige historie om Carlo Gesualdo der levede i Napoli, Italien i 1500 tallet. En rig fyrste der som 24 årig vakte stor skandale, da han slog sin kone og hendes elsker ihjel og ifølge rygterne kastede ligene ud på gaden.
Men Gesualdo komponerede også musik, der i Bo Holtens nye opera væver sig ind i historien “Gesualdo Shadows”, hvor man møder et menneske som måske hellere ville noget andet end det som hans titel forpligtigede ham til.

Udgivet 2016, KULTUR, POLITISK | Kommentarer lukket til Gesualdo Shadow – Barokopera om et splittet sind!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.