Luknings truet Kulturhus siger farvel til daglig leder.

Vollsmose Kulturhus har sagt farvel til Peter Ørting, der har været daglig leder siden huset start i 2008. Peter Ørting der bliver 68 har selv valgt at trække sig. Men det sker samtidig med at der er spareøvelser i BY & Kulturforvaltning og nye konstruktioner i Vollsmose indsatserne.
Så vi har klippet en montage der både er et vemodigt farvel til Peter Ørting og et signalement af et mangfoldigt, fleksibelt kulturtilbud og et multinationalt allemandsland i en omstridt og forkætret bydel.

Udgivet 2017, KULTUR, LOKALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *