Maskarade – en hyldest til ungdom og glæde.

Den Fynske Opera har sat en rigtig klassiker på plakaten. Maskerade, en de mest opførte danske operaer blev komponeret af Carl Nielsen tilbage i 1906, og så er den baseret på en komedie skrevet af Ludvig Holberg i 1724.
Men selv om det kan lyde støvet og utilgængeligt, så har den fynske opera skabt en let og charmerende udgave af en klassisk komedie med flotte kostumer i en let og lys scenografi. Så hvis man har lyst til at prøve lykken som opera-fan, så kan Maskarade være et godt sted at starte.
Maskerade, der er en hyldest til ungdom og glæde, kan opleves i levende live i Teater huset, Odense 24.februar til 11.marts.

Udgivet 2017, KULTUR, LOKALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *