Hellere velfærd end billige biler og skattelettelser!

3.5000 tillidsrepræsentanter for overvejende offentligt ansatte, sosu’er, sygeplejersker, lærere og pædagoger – var samlet i Odense, for at igen at få velfærdssamfundet på den politiske dagsorden Tillidsmands-mødet der er blevet til på initiativ af LO i de større byer og fagforbundet FOA, kommer på et tidspunkt, hvor regeringen er på vej med en finanslov, hvor det er skattelettelser, der står øverst på dagsordenen imens man ude i regionerne og kommunerne, kæmper med at få basale velfærds-ydelser som børnepasning, folkeskole, sundhed og ældre-pleje til at hænge sammen efter flere års sparepolitik.

Udgivet 2017, POLITISK | 2 kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

2 Responses to Hellere velfærd end billige biler og skattelettelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *