Maskerade mod Burka-forbud.

Skal danske borgere have lov til at klæde sig frit – eller skal loven sætte rammer, for hvilke klæder man bærer. Det var temaet for en improviseret aktion – Maskerade – ved Odense Rådhus lørdag eftermiddag. Aktivister med tilknytning til bl.a. Dansk Kvindesamfund og Racismefri By var mødt frem for at markere deres modstand mod det folketingsflertal, der har tilkendegivet at der vil komme en ny lov, der forbyder maskering af ansigtet. En lov der har slet skjult adresse til muslimske kvinder der bærer burka eller niqab.

Udgivet 2017, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *