Styrk menneskerettighederne – giv en mønt til Amnesty.

Amnesty International afholder søndag 10.december for første gang en landsindsamling – for at få økonomisk støtte til deres arbejde for overholdelse af FN’s menneskerettigheder. Amnestys arbejde tager udgangspunkt i FN’s menneskerettigheds-konventioner og en vigtig del af deres arbejde består i at researche og dokumentere, når de bliver overtrådt af magthavere og beslutningstagere. Både når det handler om brutale etniske udrensninger, som aktuelt i Myanmar eller diskriminering af seksuelle minoriteter i Europa. Vi har mødt Linda Jørgensen fra Amnestys lokalafdeling i Odense for at få nogen gode argumenter for hvorfor, det er god ide at støtte deres arbejde. PS: Hvis du gerne vil støtte men ikke løber ind i en indsamler, så kan du meget enkelt donere en 100 krone ved at sende en sms til 1252 med en tekst hvor der stå Amnesty.

Udgivet 2017, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *