Julehjælp til fattige børnefamilier sætter igen rekord.

Julen nærmer sig med en forventningens glæde hos mange – men også med bekymring hos de børnefamilier, der i forvejen kæmper med at få små indkomster til at slå til i et rigt samfund, hvor standarden for hvad man bør tilbyde sine børn sættes af tv-reklamer og forældre med gode indkomster.
Og Ritzau skriver 5.december at de 6 største hjælpeorganisationer indtil videre i 2017 har modtaget mere end 46.000 ansøgninger om hjælp til at holde jul med hvad det indebærer af gaver og særlig julemad.
Vi har besøgt Mødrehjælpen i Odense, hvor man også har fået flere ansøgninger end tidligere.

Udgivet 2017, SOCIALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *